Rüyada renkli abiye görmek

Rüyada renkli abiye görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kısmetli bir işe atılmaya, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bereketli yağmurlara, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada renkli abiye gördüyseniz:

  • Kendi kendinize karar veriyorsunuz.

Rüyada mor renk abiye giymek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk abiye giymek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Rüyada mavi renk abiye giymek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına inanılır.

Rüyada renkli abiye görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada abiye elbiseler görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yaşamının yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz abiye elbise giymek parasının üstüne para ekleyeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil abiye giymek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulur.

Rüyada abiye aşık olmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments