Rüyada yeşil renk abiye giymek

Rüyada yeşil renk abiye giymek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk abiye giymek gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil renk abiye giymek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk abiye giymek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada mor renk abiye giymek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına yorulur.

Rüyada yeşil abiye giymek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işarettir.

Rüyada renkli abiye görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Rüyada turuncu abiye giydiğini görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına delalet eder.

Rüyada siyah abiye giymek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz abiye giymek daha şık mekanlarda eğleneceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments