Rüyada mor lavanta görmek

Rüyada mor lavanta görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada mor lavanta gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız veya bilgisiz olmak ya da yanlış bilgilendirilmek sorun yaratabilir.

Rüyada mor lavanta görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulur.

Rüyada lavanta bahçesi görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada lavanta suyu görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lavanta sabunu görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada lavanta koklamak canın derdine düşeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada kuru lavanta görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada lavanta çiçeği görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine inanılır.

Rüyada lavanta görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments