Rüyada lavanta çiçeği görmek

Rüyada lavanta çiçeği görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, çok kötü hissedileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına yorulur.

Rüyada lavanta çiçeği gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada lavanta çiçeği görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada lavanta çiçeği toplamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada mor lavanta görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada lavanta kolonyası görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavanta ağacı görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Rüyada lavanta görmek zor zamanların sona ereceğine, bir şeyden zarar görmeye delalet eder.

Rüyada lavanta kokusu duymak kötü kişilerden uzak durulacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavanta sabunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments