Rüyada lavanta görmek

Rüyada lavanta görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lavanta gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Rüyada lavanta kolonyası görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada lavanta ağacı görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada mor lavanta görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada lavanta bahçesi görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada lavanta koklamak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavanta tarlası görmek hayatının daha kolay olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada lavanta kokusu duymak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuru lavanta görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments