Rüyada kuru lavanta görmek

Rüyada kuru lavanta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kazancın daha da arttırılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada kuru lavanta gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kuru lavanta görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada lavanta tarlası görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada lavanta çiçeği görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavanta görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavanta suyu görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavanta çiçeği toplamak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavanta kolonyası görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lavanta koklamak aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments