Rüyada mobilya bakmak

Rüyada mobilya bakmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, hatalarını düzelteceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet eder.

Rüyada mobilya bakmak gördüyseniz:

  • Birlikte çıkılan kısa bir yolculuk veya tatil olabilir.

Rüyada mobilya bakmak özgüveninde artış yaşanacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulur.

Rüyada kahverengi mobilya görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada eski mobilya görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde mobilya görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada mobilya değiştirmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve yeni mobilya almak şansının ve kısmetinin kapanacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mobilya satmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına inanılır.

Rüyada evine mobilya aldığını görmek ödeme güçlü çekeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments