Rüyada tozlu mobilya görmek

Rüyada tozlu mobilya görmek helal rızka kavuşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada tozlu mobilya gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada tozlu mobilya görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil mobilya görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine mobilya aldığını görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına işaret eder.

Rüyada mobilya satın almak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada eve yeni mobilya almak çıkmaza gireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada mobilya değiştirmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kahverengi mobilya görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık mobilya görmek çok büyük bir acı duyacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments