Rüyada beyaz mobilya görmek

Rüyada beyaz mobilya görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz mobilya gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerbulanık aklınızı netleştirebilir.

Rüyada beyaz mobilya görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına alamet eder.

Rüyada eski mobilya görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada sarı mobilya görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni mobilya satın almak her istediğini elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada yeni mobilyalar almak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada yeni mobilya görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine inanılır.

Rüyada mor mobilya görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mobilya görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments