Rüyada süpürge çalmak

Rüyada süpürge çalmak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada süpürge çalmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Rüyada süpürge çalmak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Rüyada süpürge satmak verdiği sözleri yerine getireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Rüyada süpürgeyi temizlemek el attığı birçok işte zarar edeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada süpürge faraş görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada el süpürgesi görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah süpürge görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni süpürge almak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden süpürge almak evlerin ayrılacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments