Rüyada mısır pişirmek

Rüyada mısır pişirmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada mısır pişirmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Rüyada mısır pişirmek tatsız durumların yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Rüyada ateşte mısır pişirmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır pişirip yemek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya işaret eder.

Rüyada taze mısır pişirmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada közde mısır pişirmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada haşlanmış mısır görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Rüyada mısır patlaması görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına işarettir.

Rüyada mısır kralını görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments