Rüyada taze mısır pişirmek

Rüyada taze mısır pişirmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, önün açılacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına yorulur.

Rüyada taze mısır pişirmek gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara zaman ayırmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada taze mısır pişirmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze mısır toplamak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze mısır almak iyilik ve güzellik bulacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze mısır görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalettir.

Rüyada taze mısır görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada taze mısır yemek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, helal kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye pişirmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments