Rüyada mısır kralını görmek

Rüyada mısır kralını görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, bereketli günler geçirileceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır kralını gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici olayları görmezden gelebilirseniz, belli başlı ilişkilerinizle ilgili farkındalığınız artabilir.

Rüyada mısır kralını görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, işlerinin kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada kral mezarı görmek kederleneceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada kral olmak gelirinin de artmayacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada kral öldürmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kral olduğunu görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kralla yemek yemek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada kral tacı görmek başka alanlara yöneleceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kral kobra görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments