Rüyada asma üzüm şırası görmek

Rüyada asma üzüm şırası görmek edilen duaların kabul olacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, her şeyin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma üzüm şırası gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önerilerini bir yere kadar dinleyip, çelişkili durumlara yeni yaklaşımlar getirebilirsiniz.

Rüyada asma üzüm şırası görmek mal kayıpları da yaşayacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işarettir.

Rüyada üzüm şırası görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm şırası içmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şıra içmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada beyaz üzüm asması görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada asma üzüm yemek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma üzümü yemek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada üzüm asması dikmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments