Rüyada minibüsten inmek

Rüyada minibüsten inmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minibüsten inmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir.

Rüyada minibüsten inmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada minibüsle bir yere gitmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada minibüsü kaçırmak ferah bir döneme girileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada kalabalık minibüse binmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yolcu minibüsü görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada eski minibüs görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada mavi minibüs görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada minibüs beklemek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments