Rüyada yolcu minibüsü görmek

Rüyada yolcu minibüsü görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, refaha erileceğine inanılır.

Rüyada yolcu minibüsü gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada yolcu minibüsü kullanmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalettir.

Rüyada yolcu minibüsüne binmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada minibüste yolculuk yapmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolcu minibüsü görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna işarettir.

Rüyada mavi minibüs görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil minibüs görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada minibüs almak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada minibüsle seyahat etmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments