Rüyada minibüs beklemek

Rüyada minibüs beklemek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet etmektedir.

Rüyada minibüs beklemek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada minibüs beklemek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, uzun sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada minibüste yolculuk yapmak ismini herkese duyuracağına, yağmur yağmamasına alamet etmektedir.

Rüyada minibüs almak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, hedeflere ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada minibüse bindiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada minibüsün devrildiğini görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini minibüste görmek iyilik ve güzellik bulacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulur.

Rüyada minibüs kazası görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret eder.

Rüyada yolcu minibüsü kullanmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments