Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek olayın ağız münakaşasına varacağına, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye yorgan örtmek çirkin iftiralara uğrayacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yorgan örtmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek temize çıkacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganla örtmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek karamsar ve umutsuz olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments