Rüyada mezarlıkta karpuz görmek

Rüyada mezarlıkta karpuz görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, kazancının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta karpuz gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Rüyada mezarlıkta karpuz görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olmamış karpuz yemek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz peynir görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karpuz kestiğini görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, bunun şans olacağına delalettir.

Rüyada kelek karpuz kesmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada büyük karpuzlar görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada denizde karpuz görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kış karpuzu görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments