Rüyada büyük karpuzlar görmek

Rüyada büyük karpuzlar görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, idealist kimse olacağına, işlerin de hafifleyeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Rüyada büyük karpuzlar gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Rüyada büyük karpuz yemek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil karpuz görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada büyük bir karpuz görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük karpuz taşımak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük karpuz kesmek zor günlerin yaşanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük karpuzlar görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada birinin karpuz verdiğini görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla karpuz kesmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments