Rüyada mezarlık içinde ev görmek

Rüyada mezarlık içinde ev görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, dertleri biteceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

Rüyada mezarlık içinde ev gördüyseniz:

  • Doğruyu bulup, onun peşinden gitmeniz sizin için çok kolaydır.

Rüyada mezarlık içinde ev görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığın içinde ev görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, çok kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ev içinde mezar görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar içinde birini görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayırlı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar içinde kefen görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada kendini mezarın içinde görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments