Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev içinde dolaşmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cami içinde dolaşmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada yeşillikte dolaşmak kalben çok rahat edileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bahçede dolaşmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini yeşillik içinde görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, neşe içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil otların içinde yürümek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments