Rüyada mezarlığın üstüne basmak

Rüyada mezarlığın üstüne basmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada mezar üstüne basmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstüne basmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarların üstüne basmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada fare üstüne basmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada hamurun üstüne basmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın üstüne basmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanların üstüne basmak çalışmalarının yarıda kalacağına, elinin darlaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments