Rüyada mezarlığın taşındığını görmek

Rüyada mezarlığın taşındığını görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, söz sahibi olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalettir.

Rüyada mezarlığın taşındığını gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Rüyada mezar taşında ismini görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşında tarih görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada mezar taşında arapça yazı görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında yazı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada mezar taşında adını görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine inanılır.

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığın taşındığını görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments