Rüyada mezar taşında kendi adını görmek

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, onu cesaretlendireceğine, güzel günlerle tanışılacağına, başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşında kendi adını gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Rüyada mezar taşında adını görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşında bayrak görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşında ismini görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın taşındığını görmek bol muhabbette olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşında oturmak daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına işarettir.

Rüyada mezar taşında arapça yazı görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşında tarih görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments