Rüyada mezar taşında yazı görmek

Rüyada mezar taşında yazı görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, yolculuğa, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına inanılır.

Rüyada mezar taşında yazı gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Rüyada mezar taşında arapça yazı görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kişinin geri planda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında yazı görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın taşındığını görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşında isim görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Rüyada mezar taşında tarih görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments