Rüyada mezarlığa girip çıkmak

Rüyada mezarlığa girip çıkmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayatının karışacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa girip çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan çıkmak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara girip çıkmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa girip çıkmak hayırlı bir karar verileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın içinden çıkmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan çıkmak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalettir.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerek kıyıya çıkmak büyük başarılara imza atacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments