Rüyada mezarlıktan çıkmak

Rüyada mezarlıktan çıkmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan çıkmak gördüyseniz:

  • Detayları kaçırmamanız durumunda kazançlı durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada mezarlığa girip çıkmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan çıkmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın içinden çıkmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan çıkmak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada mezara girip çıkmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağın içinden çıkmak zor durumda kalınacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments