Rüyada mezara çiş yapmak

Rüyada mezara çiş yapmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Rüyada mezara çiş yapmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada mezara çiş yapmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına inanılır.

Rüyada uzun uzun çiş yapmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kan çiş yapmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada sokağa çiş yapmak işlerin çok iyiye gideceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada klozete çiş yapmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içine çiş yapmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işarettir.

Rüyada çiş ve kaka yapmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, çok yıpranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments