Rüyada merdivene çiş yapmak

Rüyada merdivene çiş yapmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, isabetli adımlar atılacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivene çiş yapmak gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Rüyada merdivende çiş yapmak büyük bir ilgi ve değer göreceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivene çiş yapmak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi çiş yapmak ekmek kapılarının kapanacağına, işte başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak iyi hissedeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada denize çiş yapmak aksiliklerin baş göstereceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıya çiş yapmak muradına eremeyeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada bir kaba çiş yapmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments