Rüyada yüksekten çiş yapmak

Rüyada yüksekten çiş yapmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten çiş yapmak gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Rüyada yüksekten çiş yapmak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağa çişini yapmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada banyoda çiş yapmak rütbe alacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, istediklerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğene çiş yapmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalettir.

Rüyada yere çiş yapmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete küçük çiş yapmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments