Rüyada ölülerin arasında dolaşmak

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak günahlara, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak gördüyseniz:

  • Ateşin icadından beri içlerinde bulundukları durumu unutan bazı kişiler, olmadık durum veya kişileri savunma rolüne soyunabilirler.

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle dolaşmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini ölülerin arasında görmek para sıkıntısı çekeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cami içinde dolaşmak işyerini kapatacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Rüyada kabede dolaşmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Rüyada odalarda dolaşmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments