Rüyada ara sokaklarda dolaşmak

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet eder.

Rüyada sokakta dolaşmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Rüyada gece sokakta dolaşmak işinde çok büyük bereket göreceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak dertlerin bitip huzura erileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ara sokaklar görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokak araları görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, en küçük sorunda parlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ara sokaklarda yürümek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments