Rüyada mezarın yanında ev görmek

Rüyada mezarın yanında ev görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işlerin sarpa saracağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada mezarın yanında ev gördüyseniz:

  • Gerekli tüm istihbaratı toplayıp, planlarınıza zararı olmayacak çözümler üretmeniz gerekebilir.

Rüyada mezarlık yanında ev görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada mezarın yanında ev görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık yanından geçmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin yanında mezar görmek çevreye karşı itibarın artacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık yanında oturmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, hayatın pahalılaşmasına inanılır.

Rüyada evin yanında mezar görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın yanından geçmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın yanında namaz kılmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments