Rüyada mezar içinde ateş görmek

Rüyada mezar içinde ateş görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezar içinde ateş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren projelerinizi veya çocuklarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu veya ani gelişmeler var.

Rüyada mezarın içinde ateş görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işarettir.

Rüyada mezar içinde ateş görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta ateş görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ateş yakmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezarda ateş görmek ele geçecek haram mal ve paraya, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mezar üzerinde ateş görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada mezardan ateş çıktığını görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işarettir.

Rüyada mezarda ateş yakmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments