Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak

Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak zararın telafi edileceğine, düzeninin bozulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak evlatlarından memnun olacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüleri mezardan çıkarmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak varolan borçların yakında ödeneceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü mezarından çıkarmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ölen kişiyi mezardan çıkarmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işarettir.

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak kişinin her işi severek yapacağına, çok günah işleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments