Rüyada çocuğunu mezardan çıkarmak

Rüyada çocuğunu mezardan çıkarmak işlerinin de rast gideceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir.

Rüyada çocuğunu mezardan çıkarmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu topraktan çıkarmak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun diş çıkarmasını görmek onların önüne geçeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini mezarından çıkarmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini mezardan çıkarmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan birini çıkarmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına inanılır.

Rüyada mezardan altın çıkarmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments