Rüyada yatağa uzanmak

Rüyada yatağa uzanmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına alamet eder.

Rüyada yatağa uzanmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada biriyle yatağa uzanmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yatakta uzanmak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta uzandığını görmek güzel zamanlar geçireceğine, para yatıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle yatakta uzanmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada kızla aynı yatakta uzanmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yatakda uzanmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet eder.

Rüyada yatağa uzanmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Rüyada deniz kıyısında uzanmak emeklerinin yarıda kalacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments