Rüyada mezarda iskelet görmek

Rüyada mezarda iskelet görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda iskelet gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda iskelet görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, doğru kararların alınacağına inanılır.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezar ve iskelet görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yılan iskeleti görmek kısmetlerinden olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments