Rüyada mezarda insan iskeleti görmek

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, güçten ve takatten düşeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mezarda insan iskeleti gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işarettir.

Rüyada mezar ve iskelet görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda iskelet görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya yorulmaktadır.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kredi çekileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan iskeleti görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, işlerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments