Rüyada mezar ve iskelet görmek

Rüyada mezar ve iskelet görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar ve iskelet gördüyseniz:

  • Girişimleriniz ses getirebilir veya büyük topluluklar tarafından takdir görebilir.

Rüyada mezar ve iskelet görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak elinin sıkışacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, şerefe ve izzete delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işarettir.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda iskelet görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iskelet görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments