Rüyada aslanı görmek

Rüyada aslanı görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada aslanı gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada deve ve aslan görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada aslanla dövüşmek evi kendisinin çekip çevireceğine, verilen sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve aslan görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada aslana ekmek atmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslandan korkmak sayılan ve sevilen kimse olacağına, büyük zorluklar geçireceğine işaret eder.

Rüyada birçok aslan görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, yanlış bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada aslan leşi görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, problemleri teker teker çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslanın sırtına binmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments