Rüyada aslandan korkmak

Rüyada aslandan korkmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, masa başı bir işe gireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada aslandan korkmak gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Rüyada aslandan korkmak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada aslan görüp korkmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada fırtınadan korkmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada sudan korkmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ondan şifa göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahtan korkmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa binmekten korkmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada evliyadan korkmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada namaz kılarken korkmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, daha fazla rızık elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments