Rüyada aslanın sırtına binmek

Rüyada aslanın sırtına binmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, mal ve para sahibi olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada aslanın sırtına binmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Rüyada aslanın sırtına binmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Rüyada aslanın sırtına bindiğini görmek sıkıntıların büyüyeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanın üstüne binmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada aslan üzerine binmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada aslan üstüne binmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada aslana binmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada babanın sırtına binmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kadının sırtına binmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, işsiz ise işe gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments