Rüyada mezar taşı almak

Rüyada mezar taşı almak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşı almak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada mezar taşını öpmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada kendi mezar taşını görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli mezar taşı görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada boş mezar taşı görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin mezar taşını görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Rüyada yaşayan birinin mezar taşını görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada evliya mezar taşı görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada mezara taş atmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments