Rüyada mezar taşında isim görmek

Rüyada mezar taşında isim görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşında isim gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir ilişki başarılarınızı daha da parlak hale getirebilir.

Rüyada mezar taşında isim görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, onlara hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada isimsiz mezar taşı görmek kırılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşına isim yazmak eline geçen malları tutamayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada isimsiz mezar görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşında bayrak görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın taşındığını görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulur.

Rüyada mezar taşında tarih görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, duygularını açığa vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek iş öğreneceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments