Rüyada mezarın taşındığını görmek

Rüyada mezarın taşındığını görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın taşındığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Rüyada mezar taşında isim görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşında kendi ismini görmek itibar kazanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada mezar taşında bayrak görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezarın taşındığını görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında oturmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşında arapça yazı görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın taşındığını görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments