Rüyada mezar görüp ağlamak

Rüyada mezar görüp ağlamak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret eder.

Rüyada mezar görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Rüyada mezar görüp ağlamak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada öldüğünü görüp ağlamak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine tabir olunur.

Rüyada deprem görüp ağlamak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun öldüğünü görüp ağlamak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada asker görüp ağlamak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada annesini görüp ağlamak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada babayı görüp ağlamak allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments