Rüyada deprem görüp ağlamak

Rüyada deprem görüp ağlamak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rızık elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada deprem görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada deprem görüp ağlamak nasiplerini alacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem görüp kaçmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, kazancın arttırılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi görüp ağlamak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar görüp ağlamak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada babayı görüp ağlamak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, haneye dertlerin gireceğine  delalettir.

Rüyada kabeyi görüp ağlamak maddi olarak zorluk çekileceğine, rızkın genişleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments