Rüyada aslan ve yılan görmek

Rüyada aslan ve yılan görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, mal edineceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, hedeflerine ulaşacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalettir.

Rüyada aslan ve yılan gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada aslan ve yılan görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yılan ve aslan görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Rüyada büyük bir aslan görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan kacmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişi aslan görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan leopar görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalet eder.

Rüyada aslanı beslemek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulur.

Rüyada ayı ve aslan görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments